Treningssenter på Voss - Nr1 Fitness

Du kan trene 24 timer i døgnet, hele året hos Nr1 Fitness på Voss. Treningssenteret ligger lett tilgjengelig i sentrum, midt i Vangsgata

Hos oss vil du finne toppmoderne treningsutstyr, fordelt over hele 1000 kvm! Og ved innmelding vil du få tilbud om å motta et skreddersydd treningsprogram gratis fra en av våre personlige trenere!

Du kan trene på egenhånd, med en personlig trener eller delta på en rekke varierte gruppetimer.  Gruppetimer består blant annet av TRX – slyngetrening i sal, MRL – 30 min effektiv styrketrening, SAM – trening med manualer og vektskiver, for å ikke glemme Salsa Step og Yoga.  

På Nr1 Fitness Voss får du et engasjerende og variert tilbud!  

Trenger du hjelp til å gå ned i vekt? Vi tilbyr også livsstilskurs fra Livea. Livea har flere kurs i året som passer både du som ønsker å kvitte deg med et par kilo og du som ønsker en større livsstilsendring.  

BLI MEDLEM I DAG!

Byens laveste priser på fullskala treningssenter:

Fra kr. 399,- per mnd*

* Forutsetter 12 mnd avtaletid.

Du kan også få medlemsskap uten bindingstid!


Aktuelt fra Nr1Fitness Voss

 

Følg oss på Facebook

På vår facebook side finner du videoer med treningstips, forslag til smakfull mat, og aktuell informasjon om hva som foregår på Nr1 Fitness Vossevangen.

Trykk på facebook knappen til høgre og følg oss på facebook.

Les mer!

HipHop kurs for barn

Kurset starter mandag den 31/8 kl. 17:00.

Kurset er delt opp i nivå 1 og 2. Vi har plass til 20-25 barn per nivå. Kommer det flere påmeldte vil det bli opprette flere kurs på andre tidspunkter.

Les mer!

Yoga instruktørkurs med Kine Solend

Yoga er en voksende trening og behandlings form, som både er blitt inn og som gir ekstremt gode resultater sammen med annen trening og behandling.

Les mer!

Ny daglig leder

Bent Jensen er ny daglig leder på Nr1 Fitness Voss og han ønsker alle sammen hjertelig velkommen til trening

Les mer!

Vi hjelper deg ned i vekt

Nye kurs starter nå
Se vår nye Livea video her

Les mer!