Treningssenter på Osterøy -
Nr1 Fitness

Du kan trene hele døgnet, hver eneste dag i året hos Nr1 Fitness på Osterøy. Treningssenteret ligger, lett tilgjengelig, i Lonevåg Arena med både parkeringsmuligheter og busstopp like utenfor. 

Hos oss trener du fra kun kr 379 pr mnd. Når du melder deg inn kan du benytte deg av muligheten til få et skreddersydd, treningsprogram gratis!

Tren på egenhånd, med en personlige trener eller delta på en av flere spennende gruppetimer, blant annet populære Yoga og Spinning! Du kan også delta på livsstilskurs fra Livea. Dette er for deg som trenger litt ekstra hjelp med å gå ned i vekt, om det er 5 eller 65 kilo du har lyst å ta av. 

Har du nylig vært gravid? Bli med på vår treningsnyhet «Mor- og barn-trening»! Du vil delta på en uformell trening hvor vi også har fokus på det sosiale.
Ta med den lille og møt oss hver tirsdag, kl 10

 

Hva venter du på? Ta med hele familien og kom på trening i Lonevåg Arena!

BLI MEDLEM I DAG 

Byens laveste priser på fullskala treningssenter

Tren for kun 379,-/mnd (12mnd avtale)

 


Aktuelt fra Nr1Fitness Osterøy

 

Kick Off m/gode tilbud og SALMARATON

Vi kjører i gang høsten med salmaraton mandag 7.september fra kl.17. Denne dagen introduserer vi flere høstnyheter, deriblant MASSASJE. Vi byr på god stemning og mye energi! ÅPENT HUS! Velkommen!

Les mer!

NYTT LIVEA KURS HØSTEN 2015

Ønsker du å gå ned i vekt?

NYTT KURSOPPSETT!

Vi starter nytt livsstilskurs i september

Les mer!

NY OPPSTART: Mor&barn trening

Mor & barn er en treningstime som er spesielt tilpasset mødre som nylig har født og videre gjennom barseltiden, samt gravide. Vi starter opp på ny tirsdag 15.9.15 kl.10.00

 

Les mer!

Livea Dietten - ned 2-10kg på 8 uker!

Rimelig - raskt - enkelt. Du får kjøpt den hos oss - ta kontakt idag!

Les mer!