Treningssenter på Landås, Mannsverk - Nr1 Fitness

Du kan trene 24 timer i døgnet, hver dag, hele året året hos Nr1 Fitness på Landås. Treningssenteret ligger på Mannsverk, og du vil få et gratis, personlig, treningsprogram ved innmelding!

Tren på egenhånd, med vårt toppmoderne utvalg av treningsapparater, eller delta på vårt varierte utvalg gruppetimer. Du kan trene X-fit, spinning og mye mer hos oss. Book gjerne plass på våre gruppetimer via nett, slik at du er sikret plass i det du kommer på senteret! 

Hvis du ønsker, kan du også booke timer med en av våre dyktige personlige trenere. En personlig trener kan passe både for deg som ønsker å komme i gang med trening samt deg som kun trenger litt inspirasjon, eller vil prøve noe nyt. 

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan du også delta på Liveas livsstilskurs. Livea passer både for deg som trenger en større livsstilsendring og deg som kun trenger hjelp med de siste kiloene. Vi kjører flere kurs i året! 

Vi snakkes på trening!

 


Aktuelt fra Nr1Fitness Landås

 

Yoga instruktørkurs med Kine Solend

Yoga er en voksende trening og behandlings form, som både er blitt inn og som gir ekstremt gode resultater sammen med annen trening og behandling.

Les mer!

PT Gruppe ute!

Ønsker du å trene ute med pt?
Bjørnar vil starte opp en PT Gruppe ute, for 4 - 6 personer

Les mer!

Suunto & iQniter challenge!

Har du kjøpt Suunto iQniter pulsbelte ved Nr1 Fitness? Bli med på vår konkurranse og vinn preminer hver måned.

Les mer!

Nettbooking

Hei
Vi har innført nettbooking
For de som har gamle nøkkelkort må disse skiftes ut for å bruke bookingsystemet på senteret. For å kunne bruke nettbooking må du lage deg en bruker på www.nr1fitness.no.

Les mer!

Vi hjelper deg ned i vekt

Nye kurs starter nå
Se vår nye Livea video her

Les mer!