Nr1 Fitness Bø Xpress

Stamina Trening Bø blir til Nr1 Fitness Xpress Bø

Vi har gleden av å meddele at treningssenterkjeden Nr1 Fitness tar over driften og eierskapet av Stamina Trening Bø fra 19. april 2017. Det nye navnet på senteret vil bli Nr1 Fitness Xpress Bø.

Nr1 Fitness har de siste årene vokst til å bli en av landets raskest voksende treningssenterkjeder med nesten 20 avdelinger rundt om i landet. Fra før har Nr1 Fitness en eksisterende avdeling i Bø, med adresse Sandavegen 8.

Markedssituasjonen har frem til i dag vært slik at Nr1 Fitness og Stamina, med sine to store sentre, ikke har hatt grunnlag for å drive sentrene økonomisk forsvarlig. Dette har ført til at begge parter har hatt svingninger i aktivitet- og treningstilbud, samt begrenset investeringer pga tøft marked.

Elixia/Sats overtok nylig eierskapet av Stamina Bø. Elixia/ Sats har besluttet å satse på sine sentre i Porsgrunn og Skien. Elixia/Sats har derfor kommet til enighet med oss, Nr1 Fitness, om å overdra virksomheten til oss.

Vi, Nr1 Fitness, er svært glad for å overta driften av Stamina. Samtidig må vi være ærlige på at det blir nødvendig med omstruktureringer. Vi tror samtidig at dette totalt sett vil føre til et bedre treningstilbud for dere medlemmer. Alle medlemmer vil fremover kunne trene på alle Nr1 Fitness sine sentre i Bø til samme pris. Du vil med andre ord få et enda bedre treningstilbud enn hva du har per i dag.

De to sentrene vil få en litt ulik profil for å utfylle hverandre:

Nr1 Fitness Xpress Bø – Holtangården/ Folkestadveien 12:
Nr1 Fitness Xpress-sentre vil tilby et bredt utvalg av kondisjon- og styrketrening og ulike former for individuell trening. Senteret vil i hovedsak være ubemannet.

Nr1 Fitness Bø – Sandavegen 8:
Våre fullsortiment treningssentre har et mer variert treningstilbud som vil passe for de aller fleste. Fullskala-tilbudet i Bø vil omfatte:
• Et stort og variert gruppetrenings-tilbud
• Moderne styrke og kondisjons-avdeling
• Gratis veiledning hele året
• Personlig trener
• Kostrådgiver
• Livea livsstilskurs / vektreduksjon

For medlemmer hos Stamina Trening Bø vil denne endringen føre til at alle faste og organiserte gruppetreningstimer vil overføres til Nr1 Fitness Bø i Sandavegen 8.

Samtidig som gruppetreningstilbudet forsvinner ved senteret i , vil naturlig nok bemanningen ved senteret reduseres. Endringen trer i kraft fra 19.04.2017. Vi beklager eventuelle ulemper dette medfører, men håper dere vil sette pris på at dere nå har flere treningssentre dere har full tilgang til i Bø året rundt. Du vil samtidig få trent på samtlige Nr1 Fitness sentre i Norge. Se www.nr1fitness.no for oversikt over sentrene.

Ønsker du fortsatt å benytte deg av gruppetreningstimer?
Da ønsker vi deg velkommen til Nr1 Fitness Bø i Sandavegen 8, du finner gruppetreningstilbudet vårt her: http:// nr1fitness.no/bo/

Vi går nå i fortløpende dialog med alle ansatte hos Stamina Bø om et evt videre engasjement hos oss. Det kan derfor være nærliggende å tro at dere vil treffe på flere av instruktørene til Stamina hos oss i Sandavegen 8. Men dette er ennå ikke avklart og vil være en prosess de neste ukene. Vi skal jobbe raskt for å få en snarlig avklaring med ansatte.

For å gjøre det enkelt for alle medlemmer å videreføre medlemskapet, vil alle medlemskap automatisk overføres fra Stamina Trening Bø til Nr1 Fitness Xpress Bø. Din kontrakt og dine medlemsbetingelser vil være gjeldende og fortsette som normalt. Vi håper at flest mulig av dere vil bli en del av Nr1 Fitness-familien!

Endring av leder og eierstruktur i Nr1 Fitness Bø AS
I forbindelse med eierskiftet fra Stamina til Nr1 Fitness, vil også Audun Bjørnfeld, ved Nr1 Fitness Bø, fratre sin stilling som daglig leder og søke nye utfordringer utenfor Nr1 Fitness-konsernet. Nr1 Fitness har også kjøpt Auduns aksjer i selskapet slik at selskapene vil fult ut bli eiet av konsernet Nr1 Fitness.

Nr1 Fitness åpner i Lunde
Nr1 Fitness kan også gledelig informere om at vi har kommet til enighet med huseier Ådne Tremyr om å leie lokalene i Helsesmio. Alle medlemmer kan fritt benytte seg av senteret i Lunde. Mer info kommer innen kort tid.
Dersom dere har spørsmål utover innholdet i denne meldingen, er dere velkommen til å ta kontakt med meg på trygve@nr1fitness.no

Kontakt

Nr1 Fitness Xpress Bø
Holtangården
Folkestadvegen 12
3800 Bø i Telemark

Epost: cecilie.ajer@nr1fitness.no

Betjente åpningstider:

  • Mandag Ubemannet
  • Tirsdag Ubemannet
  • Onsdag Ubemannet
  • Torsdag Ubemannet
  • Fredag Ubemannet
  • Lørdag Ubemannet
  • Søndag Ubemannet

Åpningstider med medlemskort 06.00 – 00.00

Dersom du ønsker kontakt med vårt personell kan du ta kontakt med Nr1 Fitness Bø i Sandavegen 8, tlf: 400 57 565.

Kommende aktiviteter

Våre personlige trenere